10 razlogov za nakup pri nas
  1. Ugodna cena – a ne na račun kakovosti

Zavedamo se, da je nizka cena eden od glavnih faktorjev, zakaj se stranke odločajo za določene ponudnike. Žal pa je cena izdelkov pogosto nizka na račun uporabe nekvalitetnih materialov in površno opravljenega dela, zaradi česar boste morali izdelek menjati večkrat, kar vam bo na dolgi rok prineslo precej višje stroške. Izdelki podjetja Furlan se ponašajo s kakovostno izdelavo, ta kakovost pa se odraža v ceni – to pomeni, da boste nakup pri nas opravili enkrat, kupljeno pa vam bo služilo še leta in leta.

  1. Narejeno v Sloveniji

V podjetju Furlan poznamo prednosti lokalne izdelave – vsi naši izdelki so zato narejeni na slovenskih tleh. Ko svoj nakup opravite pri nas, ne podpirate velikih korporacij iz tujine, ampak omogočite našim zaposlenim, da nahranijo družino, da svojim otrokom omogočijo obšolske dejavnosti, ki si jih želijo in da jih lahko vsako leto odpeljejo na krajši dopust. Poleg tega je podpiranje lokalnih obrti boljše tudi za slovensko gospodarstvo, saj to pomeni, da več kapitala ostaja pri nas, namesto da bi odtekal v tujino.

  1. Smo podjetje s tradicijo

Zgodba podjetja Furlan se je začela pisati leta 1929. Od tedaj ves svoj čas in trud vlagamo v proizvodnjo čudovitih in kakovostnih štedilnikov in kaminskih vložkov. V več kot osemdesetih letih svojega delovanja smo razvili tehnike dela, edinstvene za naše podjetje, ter na trg poslali številne izdelke, ki jih lahko dobite samo pri nas. Skozi desetletja smo rasli in se razvijali in naša zgodba se piše še danes – seveda vse to ne bi bilo mogoče brez vas, naših čudovitih strank, zato se vam iskreno zahvaljujemo za vso izkazano podporo.

 

  1. Ostajamo v trendu

Kljub dejstvu, da naši skromni začetki segajo v tretje desetletje prejšnjega stoletja, nismo obtičali v preteklosti. Tako kot povsod drugod se tudi na področju kaminov, peči in štedilnikov trendi spreminjajo in trudimo se, da bi jim sledili in vam vedno zagotavljali vrhunske izdelke in storitve. Veliko trendov gre danes v smer energetske učinkovitosti in varovanja okolja, zato so tudi naši izdelki narejeni tako, da s kar najboljšim izkoristkom energije dobite kar največ. Izdelki podjetja Furlan so sodobni tako po svoji funkciji kot po izgledu.

  1. Pestra ponudba

V podjetju Furlan ponujamo številne štedilnike in kamine iz različnih materialov, z različnim dizajnom in v različnih cenovnih rangih, tako da boste zlahka našli kaj zase. Ne glede na to, koliko denarja ste pripravljeni odšteti, boste pri nas dobili kakovsten izdelek, ki vam bo služil še mnogo let. Vsi izdelki so predstavljeni na naši spletni strani, ki je pregledna in polna koristnih informacij, ki vam bodo pomagale do ravno pravnjega izbora za vas. Če kljub brskanju po spletni strani še vedno niste prepričani, za kateri izdelek bi se odločili, nam lahko pišete ali nas pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

  1. Vrhunski materiali

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembna je uporaba kakovostnih materialov – ti namreč pomenijo boljše energetske izkoristke ter večjo varnost. Čeprav bi z uporabo manj kakovostnih materialov lahko ponujali izdelke po nižjih cenah, menimo, da se ne splača ogrožati zdravja in varnosti naših strank na račun polne denarnice.

  1. Zadovoljne stranke

Da smo podjetje, ki ponuja kakovostne izdelke in storitve ter prijetno uporabniško izkušnjo, pričajo tudi mnenja številnih zadovoljnih strank, ki so se odločile za nakup pri nas. Prisotni smo na družbenih omrežjih, kjer se nam zadovoljni uporabniki naših izdelkov večkrat oglasijo s prijaznim sporočilcem, večina pa je nas, naše delo in izdelke ocenila s čisto petico!

 

  1. Kup informacij

Podjetje Furlan ni le ponudnik izdelkov – je tudi ponudnik informacij. Na naši spletni strani boste našli ogromno koristnih podatkov, na podlagi katerih se boste lahko odločili, kateri izmed izdelkov, ki jih ponujamo, so za vas najbolj primerni. Poleg tega pa nas lahko kadarkoli tudi kontaktirate in z veseljem bomo odgovorili na vaše sporočilo ali vprašanje. Pišete nam lahko neposredno na naš e-poštni naslov, ki ga najdete na naši spletni strani, ali preko kontaktnega obrazca, ki je prav tako dostopen preko spletne strani.

  1. Odnos do strank

Mnogo podjetij, ki sicer ponujajo zelo dobre izdelke in kakovostne storitve, dela napako, da se premalo posveča strankam. V podjetju Furlan dajemo poseben poudarek temu, da so naše stranke zadovoljne ne le z izdelkom, ki ga kupijo pri nas, temveč tudi z odnosom, ki so ga bile deležne s strani naših zaposlenih. Trudimo se, da vam lahko vedno posvetimo dovolj časa in odgovorimo na vsa vprašanja, ki se vam morebiti porajajo, in da vam svetujemo glede uporabe in vzdrževanja kupljenega izdelka.

  1. Hiter odziv

Ste že kdaj podjetju preko spleta poslali povpraševanje, na to pa ste na odgovor čakali več dni, morda celo tednov? V našem podjetju se zavedamo, da je vsaka stranka, ki jo pustimo čakati, potencialno izgubljena stranka, zato smo vam vedno na voljo in na vaša vprašanja odgovarjamo, kolikor hitro le lahko – načeloma odgovarjamo takoj, a tudi, če smo v trenutku, ko nam pošljete sporočilo, zelo zaposleni, vam vseeno obljubimo, da na odgovor ne boste čakali več kot dva delovna dneva.


Če imate torej kakšno vprašanje, ali pa bi želeli že konkretno ponudbo, ne odlašajte in nam pišite: