Kuhinjske nape Furlan za vsak dom

V našem podjetju so vam na voljo najrazličnejše kuhinjske nape, ki jih izdelamo po meri. Te so postale nepogrešljiv element vsake kuhinje, saj poskrbijo za to, da je zrak v prostoru karseda čist ter da se vlaga in para ne zadržujeta v prostoru. Omogoča vam prijetno bivanje in preprečuje širjenje vonjav v druge prostore vašega doma. Prepričani smo, da boste v ponudbi podjetja Furlan našli primerno kuhinjsko napo tudi za vašo kuhinjo. Svetovali vam bomo o pravilni namestitvi in uporabi, tako da bo delovanje vaše nove kuhinjske nape kar najbolj zanesljivo.

Da se boste med pregledom naše ponudbe lažje odločili za najprimernejšo, si v nadaljevanju preberite nekaj informacij, kako delujejo različne kuhinjske nape. V kolikor še niste prepričani v pravilno odločitev, pa nas seveda lahko vedno kontaktirate prek telefona, elektronske pošte ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.Klasične ali vgradne (integrirane) nape

Klasična kuhinjska napa se namesti pod kuhinjsko omarico ali kar na steno. Imajo en ali pa dva motorja, od česar je odvisen pretok zraka. Širina nape je lahko od 70 cm dalje. Višina nape je 10 cm. Zrak izhaja v na levi ali desni strani zgoraj. Napa ima inox mrežo ter dodatno lahko vsebuje tekstilni ali aluminij kovinski maščobni filter, če pa odvod zraka ni mogoč, se namesti ogleni filter. Te kuhinjske nape potem delujejo na sistem kroženja zraka.

Standardne mere integriranih nap so bolj odvisne od velikosti elementa, kamor bo ta vgrajena. Napa je visoka 10 cm. Pretok zraka je odvisen od izvedbe. Ta vrsta nape se od drugih razlikuje le po tem, da ni zunanje dekorativne obdelave. Če ni možen odvod zraka, se tako kot pri prejšnji namesti ogleni filter.

Pri pomanjkanju prostora so priročne vgradne nape, ki jih namestimo v za to namenjeno kuhinjsko omarico. Barvo prednje dekorativne letvice izberete sami ali pa se odločite za nerjaveče jeklo. Če niste prepričani, ali potrebujete ogleni filter ali pa imate možen odvod zraka, kontaktirajte naše svetovalce in z veseljem vam bodo pomagali.Dekorativne nape

V podjetju Furlan imamo na voljo ogromno izbire na področju dekorativnih nap. Možne so razne oblikovne različice, ki se jih prilagodi vašemu prostoru. Motor je po navadi postavljen vertikalno, tako da je izpuh vedno zgoraj, zastira pa ga okrasni kamin. Ta je sestavljen iz dveh delov, ki ju prilagajamo glede na višino stropa. Pretok zraka je odvisen od izvedbe. Za ogled ponudbe kliknite na naš katalog.

Poševne dekorativne kuhinjske nape so tiste, ki so zelo priljubljene zaradi svoje sodobne oblike. Tukaj lahko izbirate med različnimi barvami. Podatek o višini je še posebej pomemben, če imate mansardno kuhinjo.

Če imate kuhališče v kotu, boste potrebovali kotno napo, ki je večja kot ostale in zasede več prostora Ker lahko izbirate med različnimi zunanjimi izgledi, bo takšna napa kljub velikosti lahko čudovito dopolnila vaš kuhinjski prostor. V primeru, da imate kuhinjski otok, pa se otočna napa pritrdi v strop nad kuhališče. Če imate suhomontažni strop, vam naši strokovnjaki priporočajo, da se ta dodatno ojača zaradi same teže kuhinjske nape.

Pri izboru katerikoli nape iz naše ponudbe lahko izbirate med različnimi velikostmi, barvami in obdelavami. Če se težko odločite, bodo strokovnjaki podjetja Furlan z veseljem pomagali. V pomoč jim bo, če boste opisali svojo situacijo, postavitev kuhinje, mere želene kuhinjske nape … Seveda pa vam bodo tudi sami povedali, kaj je potrebno vedeti, da izdelajo kakovostno kuhinjsko napo za vaš dom.

Kuhinjske nape

Dolgoletna tradicija podjetja Furlan zagotavlja ne samo lepo in estetsko izdelavo, temveč tudi vrhunsko kakovost vaše kuhinjske nape. Upoštevamo standarde IEC, ki so podlaga za meritve pretoka zraka. To je eden izmed najpomembnejših podatkov pri kakovostnem delovanju nape. Pretok zraka pove, koliko zraka izsesa napa v eni uri. Po posebni formuli vam bodo naši svetovalci izračunali kar najbolj optimalen pretok zraka za vaš prostor. Glasnost delovanja je odvisna od modela nape, pretočnosti odvoda in prisotnosti oglenega filtra.

Ogleni filtri so uporabni za tiste kuhinjske nape, kjer zraka ni mogoče izpeljati ven iz prostora. Sestavljeni so iz aktivnega oglja, ki čisti izsesani zrak in veže nase neprijetne vonjave, prečiščeni zrak pa se vrača nazaj  v prostor. Čeprav je izkoristek nape manjši, kadar je vstavljen ogleni filter, pa so zdaj že na voljo z zelo učinkovitim delovanjem in daljšim rokom trajanja. Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake.

Verjamemo, da boste po prebranih informacij in pregledu naše pestre ponudbe zagotovo našli svojo popolno verzijo kuhinjske nape. Zagotavljamo vam kvalitetno izvedbo in dolgotrajno delovanje, kar dokazuje tudi naša dolgoletna tradicija.