Najboljši štedilniki na trgu

V podjetju Furlan vam ponujamo pestro izbiro različnih štedilnikov – na trda goriva in kombiniranih, z dodano pečico ali brez, s stolpom ali z lončeno pečjo, na voljo pa so tudi vgradne kuhalne plošče za tiste, ki nimajo prostora za nov štedilnik.

 

Štedilniki na trda goriva

V ponudbi našega podjetja je mnogo različnih modelov klasičnih štedilnikov na trda goriva – v njih torej lahko kurite z lesom ali s premogom – pri katerih je izbira odvisna od vaših želja in potreb. Čeprav je naša ponudba razdeljena na različne modele, se pri izdelavi, kar se tiče dimenzij, povsem prilagodimo vam in prostoru, v katerega želite postaviti štedilnik; tako lahko izbirate med več različnimi širinami, dolžinami in globinami štedilnika. Če ste ljubitelji kuhanih in na kuhalni plošči pripravljenih jedi, vam bo štedilnik povsem zadostoval – če želite jedi pripravljati tudi v pečici, vam lahko v podjetju Furlan izdelamo tudi to (prav tako na trda goriva).

Kombinirani štedilniki – na plin, indukcijski, steklokeramični …

Pri nakupu štedilnikov iz naše ponudbe pa niste omejeni samo na takšne, ki za svoje delovanje potrebujejo izključno trda goriva. Ponujamo vam namreč tudi obilo kombiniranih štedilnikov z različnimi viri energije. Izberete si lahko kombinacijo štedilnika na trda goriva, plinskega štedilnika, steklokeramičnega štedilnika, električnega štedilnika in indukcijskega štedilnika. Tako kot pri štedilnikih na trdo gorivo lahko izberete model s pečico na trda goriva ali brez, poleg tega pa so kombinirani štedilniki na voljo tudi v kotni izvedbi, pri čemer glede na lastne preference lahko izberete, ali želite imeti pečico na levi ali pa na desni strani.

 

Štedilniki z dodano funkcijo centralnega ogrevanja

Želite, da bi vaš štedilnik opravljal kar največ različnih funkcij? Z nakupom štedilnika podjetja Furlan vam ne bo omogočena le priprava okusnih obrokov, temveč boste lahko s kurjenjem v vašem štedilniku s pomočjo nekaterih modifikacij proizvajali tudi zadostno količino toplotne energije, da boste z njo ogrevali ves svoj dom. V štedilnike na trda goriva, prav tako pa tudi v kombinirane štedilnike, namreč lahko vgradimo kotel za centralno ogrevanje, ki ga lahko nato povežete z radiatorji po stanovanju ali z bojlerjem za pripravo tople sanitarne vode. V naši ponudbi sta kotla za centralno ogrevanje dveh različnih nazivnih moči – 17 kW in 25 kW. Izbira nazivne moči kotla je odvisna od tega, ali želite s pomočjo štedilnika ogrevati večji ali manjši prostor – za manjši prostor boste za maksimalen energetski izkoristek seveda izbrali kotel z manjšo nazivno močjo in obratno.

Štedilniki s stolpom – kombinirani, diagonalni

V našem podjetju vam ponujamo tudi različne štedilnike s stolpom – pri teh štedilnikih je vgrajena tudi dodatna pečica, ki je dvignjena nad nivo kuhalne plošče. Tudi pri tej vrsti štedilnikov lahko izbirate med več različnimi vrstami – natančneje med tremi. Prvi je štedilnik s stolpom s pečico na trda goriva, ki je narejen tako, da sta pečica in štedilnik postavljena eden zraven drugega, s tem da je pečica dvignjena nad nivo kuhalne plošče in je lahko vzporedna s štedilnikom ali zasukana pod kotom. Drugi je kotni diagonalni štedilnik s stolpom, kjer je pečica neposredno nad štedilnikom in lahko oboje postavimo v kot, tretji je kotni kombinirani s stolpom s pečico, kjer je dvignjena pečica v kotu in ima na eni strani eno vrsto, na drugi pa drugo vrsto štedilnika in seveda kotni diagonalni kombinirani štedilnik s stolpom, kjer je pečica v kotu nad štedilnikom, na eni strani pa je še en štedilnik in pečica.

 

Štedilniki z lončeno pečjo

Če želite imeti samo eno kurišče, hkrati pa uporabljati štedilnik in peč in tako dosegati najboljše možne energetske izkoristke, je za vas najprimernejši štedilnik z lončeno pečjo. Pri tej vrsti štedilnika lahko zakurite samo v štedilniku, s tem pa se bo preko dimnih kanalog ogrevala tudi lončena peč.

Vgradne kuhalne plošče na trda goriva, plin, steklokeramične …

Če nimate prostora ali sredstev, da bi si kupili povsem nov štedilnik, vam v našem podjetju ponujamo tudi lastno blagovno znamko vgradnih kuhalnih plošč – FURLAN. Tudi tu niste omejeni samo na en energent – izberete si lahko plinsko ploščo, steklokeramično ploščo, indukcijsko ploščo ali kombinirano ploščo. V naši ponudbi so celo vgradne plošče na trdo gorivo različnih dimenzij, ki imajo tudi okroglo odprtino za nalaganje goriva.

V podjetju Furlan prisegamo na to, da strankam ponudimo celostno storitev – ne le, da vam bomo izdelali štedilnik po vaših željah, temveč vam bomo pred izdelavo tudi svetovali glede izbire najboljšega štedilnika za vas, po nakupu pa bodo naši strokovnjaki opravili še montažo štedilnika in po potrebi za vas opravljali tudi servisiranja. Ta celostna ponudba storitev, seveda poleg kakovostnih izdelkov, naredi podjetje Furlan najboljšo izbiro za nakup štedilnikov in podobnih produktov.

Če potrebujete še dodatne informacije, ali pa želite že konkretno ponudbo, nam pišite: