Kaminski vložki, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so vam na voljo v različnih velikostih in zasteklitvah. Vsi kaminski vložki imajo šamotno kurišče z nastavljivim dovodom zunanjega zraka pod rešetko kurišča in sekundarnim zrakom za optimalno izgorevanje. Dim je speljan preko kanalov v dimnik, zato naši kaminski vložki nudijo maksimalno akumulacijo toplote.

Naši kaminski vložki na drva imajo ognjevarno EKO šamotno kurišče na drva z možno regulacijo dovoda zraka ter imajo učinkovito akumulacijo in priklop na dimniško tuljavo Ø200 mm.

Kaminski vložki na drva in kateri kaminski vložek izbrati

Pri odločitvi, kateri kaminski vložek na drva boste izbrali, morate biti predvsem pozorni na naslednje:
– prostor, kamor ga želite vgradili in
– velikost ogrevalne površine.

Poleg zmogljivosti in velikosti kaminskega vložka pa prostor lahko določa tudi model kaminskega vložka, ki bo najbolj ustrezal določenim prostorskim posebnostim. Na voljo so vam ravni kaminski vložki, levi in desni kotni kaminski vložki, tristranski kaminski vložki in tunelski kaminski vložki. Poleg tega so lahko lahko kaminski vložki na drva obdelani z več različnimi končnimi obdelavami materiala kaminskega vložka in sicer v izvedbi inox mat brušeni, inox sijaj ter inox črno barvani.

 

Priporočilo podjetja Furlan pa je, da končni izbor prepustite osebi, ki jo imate najraje in toplota bo še prijetnejša.