Kaminski vložki, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so vam na voljo v različnih velikostih in zasteklitvah. Tako lahko zadovoljijo prav vsako vašo željo po postavitvi kamina. Vsi kaminski vložki podjetja Furlan imajo EKO šamotno kurišče z nastavljivim dovodom zunanjega zraka pod rešetko kurišča in sekundarnim zrakom za optimalno izgorevanje v kurišču. Dim, ki nastaja pri izgorevanju, je speljan preko akumulacijskih kanalov v dimnik, zato vsak naš kaminski vložek nudi maksimalno akumulacijo toplote. S pomočjo inovativnega načina odvoda dima v prostoru zadržimo kar največji del akumulirane toplote, ki nastane z gorenjem.

Kaminski vložki

Naši kaminski vložki na drva imajo ognjevarno EKO šamotno kurišče na drva. Prav tako imajo vsi vložki možnost regulacije dovoda zraka za optimalno regulacijo izgorevanja. Vse to pa našim kaminom omogoča učinkovito in inovativno akumulacijo toplote za kar najboljši izkoristek. Vsi vložki pa imajo tudi standardni priklop na dimniško tuljavo Ø200 mm.

Kaminski vložki na drva in kateri kaminski vložek izbrati

Pri odločitvi, kateri kaminski vložek na drva boste izbrali za vaš novi kamin, morate biti predvsem pozorni na naslednje:

– prostor, kamor ga želite vgradili
– velikost ogrevalne površine

Poleg zmogljivosti in velikosti kaminskega vložka pa prostor, v katerega želite vgraditi vaš novi kamin, lahko določa tudi model kaminskega vložka, ki bo najbolj ustrezal določenim prostorskim posebnostim. Ker kamin lahko zasede kar precej prostora in ker je okoli njega ponavadi center dogajanja v prostoru, smo vam v podjetju Furlan pripravili pestro izbiro modelov, s katerimi boste lahko vaš novi kamin kar najbolj prilagodili prostoru, v katerem si ga želite. Na voljo so vam tako ravni, levi in desni kotni kaminski vložki, tristranski ali tunelski kaminski vložki. Poleg tega so lahko naši kaminski vložki na drva obdelani z več različnimi končnimi obdelavami materiala kaminskega vložka. Na voljo so vam torej v izvedbi inox mat brušeni, inox sijaj ter inox črno barvani.

 

Priporočilo podjetja Furlan pa je, da končni izbor prepustite osebi, ki jo imate najraje in toplota bo še prijetnejša.

Showing 1–12 of 58 results

Ocenite to stran