Zidani štedilniki, izdelani v našem podjetju, se ponašajo z visoko kakovostjo izdelave, odličnim toplotnim izkoristkom ter dodelanim dizajnom. V podjetju Furlan štedilnike izdelujemo že od leta 1929, zato zagotavljamo vrhunsko kakovost, ki temelji na znanju in tradiciji.

Zidani štedilniki in katero vrsto štedilnika izbrati

V podjetju Furlan vam nudimo širok izbor različnih modelov štedilnikov. Izbirate lahko med štedilniki na drva in trda goriva, kombiniranimi štedilniki in štedilniki s stolpom. Pri odločitvi, kateri zidani štedilniki bi bili najbolj primerni za posamezni dom, je potrebno upoštevati, za kakšen namen se bodo zidani štedilniki uporabljali, pozorni pa morate biti tudi na prostorske posebnosti, saj lahko prostor v veliki meri odloča, kateri zidani štedilniki se lahko umestijo v katere prostore.

Oglejte si našo bogato ponudbo in izberite tak zidani štedilnik, ki vam bo najbolj ustrezal. Če potrebujete pomoč pri izbiri pa nas obiščite v našem prodajnem salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu ter poskrbeli tudi za montažo. Zidani štedilniki podjetja Furlan vam bodo vaš dom prijetno ogreli.