Zidani štedilniki, izdelani v našem podjetju, se ponašajo z visoko kakovostjo izdelave, odličnim toplotnim izkoristkom ter dodelanim dizajnom. V podjetju Furlan štedilnike izdelujemo že od leta 1929, zato zagotavljamo vrhunsko kakovost, ki temelji na znanju in tradiciji.

Zidani štedilniki in katero vrsto štedilnika izbrati

V podjetju Furlan vam nudimo širok izbor različnih modelov štedilnikov. Izbirate lahko med štedilniki na drva in trda goriva, kombiniranimi štedilniki in štedilniki s stolpom.

Zidani štedilniki

Pri odločitvi, kateri zidani štedilniki bi bili najbolj primerni za posamezni dom, je potrebno upoštevati, za kakšen namen se bodo zidani štedilniki uporabljali, ali si želite štedilnik predvsem za opgrevanje vašega doma, ali pa ga želite uporabljati tudi za kuhanje in morda za peko različnih domačih dobrot. Poleg tega pa morate biti zelo pozorni tudi na prostorske posebnosti, saj lahko prostor v veliki meri odloča, kateri zidani štedilniki se lahko umestijo v katere prostore. naši strokovnjaki vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri optimalnega štedilnika za vaš dom, poleg tega pa bodo s svojim znanjem in izkušnjami znali kar najbolje izkoristiti prostor, v katerega želite namestiti vaš novi zidani štedilnik.

Oglejte si našo bogato ponudbo in izberite tak zidani štedilnik, ki vam bo najbolj ustrezal. Če potrebujete pomoč pri izbiri pa nas obiščite v našem prodajnem salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu ter poskrbeli tudi za montažo. Zidani štedilniki podjetja Furlan vam bodo vaš dom prijetno ogreli in vanj prinesli prijetno domače počutje.

Ker zaupamo v naše znanje in izkušnje, na vse naše izdelke nudimo tudi doživljenjsko garancijo.

Showing 1–12 of 99 results

Ocenite to stran