Štedilniki na drva in štedilniki na trda goriva so eden od naših najstarejših izdelkov in v podjetju Furlan jih s ponosom jih izdelujemo že vse od leta 1929. Vsi naši štedilniki na drva so narejeni po naročilu, kajti le tako se lahko popolnoma prilagodijo meram vaše kuhinje in vašim željam. Vsi naši štedilniki na trda goriva so obloženi s keramičnimi ploščicami po izboru naročnika. Na voljo so vam štedilniki na drva in štedilniki na trda goriva s pečico na trda goriva ali brez nje.

PRAVILNA IZBIRA ŠTEDILNIKA NA DRVA

Štedilniki na drva so pomemben element v vsakem prostoru, zato je zelo pomemben pravilen izbor tako modela kot oblike štedilnika, saj je pomembno, da se štedilnik kar najbolje prilagaja prostoru, v katerem je nameščen.

Štedilniki na drva

V našem podjetju vam bomo z veseljem pomagali in svetovali pri nakupu in pri odločitvi, kako oblikovati vaš novi štedilnik, saj imamo v svoji dolgi zgodovini res veliko izkušenj in znanja. Vsi naši štedilniki se ponašajo s popolno doživljenjsko garancijo, na voljo pa vam je celotna storitev, od svetovanja, izdelave štedilnika, montaže in servisa.

Obiščite nas v našem prodajnem salonu, kjer so vam na voljo različni štedilniki na drva oziroma štedilniki na trda goriva in kjer vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu.

Showing 1–12 of 40 results

Ocenite to stran