Štedilnik na drva

Za vse tiste, ki cenite preteklost, obožujete tradicijo in želite vseeno sodobnost  in eleganco v vašem domu  bo štedilnik na drva zagotovo prava izbira. Prostoru bo dal pridih topline in domačnosti, hkrati pa ima vse elemente, ki jih potrebujemo v sodobnem času. Pri izbiri proizvajalca pa je zelo pomembno, da izberete nekoga, ki ima močne korenine v preteklosti ter vizijo v prihodnost, nekoga, ki zna prisluhniti vašim željam in potrebam. Nekoga, ki  spoštuje tradicijo in je v koraku s sodobnostjo  ter se hkrati zaveda, da je skrb za naravo in okolje zelo pomembna, če želimo ohraniti ta planet za naše otroke. Vse se je začelo že davnega leta 1929 in štedilnik na drva je bil eden izmed prvih izdelkov, ki smo jih ustvarili. Težko boste našli nekoga, ki ima več izkušenj, strokovnosti in znanja in je hkrati odgovoren do okolja, nekoga, ki ustvarja »lepši svet«, ki se zaveda , da je vsakdo od nas pomemben delček v mozaiku življenja in bivanja na tem čudovitem planetu. Lahko bi celo rekli, da so štedilniki na drva prave umetnine, unikati, saj jih izdelujemo le po naročilu. Glede na vaše želje in potrebe, vam bomo izdelali štedilnik, ki bo edinstven, zasnovan in narejen le za vas. Pustite domišljiji prosto pot in skupaj ustvarite štedilnik na drva, ki bo vašemu domu dodal pridih drugačnosti, elegance in hkrati topline in praktičnosti. Poskrbeli bomo za vse – glede na vaše želje, možnosti in potrebe vam bomo strokovno svetovali, izdelali štedilnik, vam ga pripeljali in zmontirali, pa tudi za servis smo vam vedno na voljo.

 

Če še vedno dvomite, oziroma ne veste, kakšen štedilnik bi sploh imeli, vam svetujemo, da se oglasite v našem prodajnem salonu, ki je prava umetniška galerija. Tu lahko dobite kakšno idejo, si ogledate naše res vrhunske mojstrovine in prepričani smo, da nikoli več ne boste enako gledali na štedilnik na drva. Izdelali vam bomo načrt, izbirate lahko keramične ploščice, s katerimi bomo obložili vaš nov štedilnik, skratka vse lahko uskladite s stilom, ki prevladuje v vašem domu.  Vaša kuhinja bo tako postala čisto drug prostor, lahko ste prepričani, da vas bo vsak gost najprej vprašal, kje ste kupili štedilnik. Vaše počutje v kuhinji s pridihom preteklosti pa vas bo poneslo v čas naših babic, njihovih okusnih in dišečih jedi, ki smo jih vsi tako oboževali. Zelo verjetno je, da bo kuhanje postalo pravi užitek in kuhinja vaš najljubši prostor v vašem domu.  Prav gotovo bi lahko označili štedilnik na drva kot multifunkcijsko napravo – na njem lahko kuhate, če ima pečico pečete, ogrevate vodo in prostor.  Prednost je tudi v tem, da vse to naravno in preprosto, hrana ima drugačen okus, toplota pa je tudi prijetnejša.

 

 

 

Če vas skrbi in še niste sami nikoli zakurili ognja, vas lahko potolažimo, da je postopek enostaven in prepričani smo, da ga boste hitro osvojili. V starih duhovnih zapisih ima ogenj očiščevalno moč in je hkrati vir svetlobe, zmagovalec nad temo in čisto mogoče je, da boste poleg izvrstnih jedi iz vaše kuhinje širili tudi srečo in veselje.

 

Štedilnik na drva pa ima prednost tudi v tem, da lepo ogreje prostor, toplota je prijetna in naravna in to pričara domačnost, lahko bi celo rekli ljubezen v vaš dom. V današnjem času je enostavno kupiti drva, cenovno pa je to tudi najugodnejše ogrevanje na tržišču. Slovenija je dežela lesa in resnično imamo odlične možnosti za izkoristek le tega, saj nam je praktično na voljo na vsakem koraku in to po zelo ugodni ceni. Celo v trgovskem centru ga lahko kupite! Tudi sama kurjava je danes zelo enostavna, ne boste potrebovali velike količine papirja, kartona, trsk….kot so to počele naše drage babice. Vaš štedilnik na drva bo takoj zagorel s kockami, ki jih lahko kupite praktično v vsaki trgovini. Zelo hitro se lahko tudi naučimo vseh skrivnosti ognja – kako ga negovati, da počasi gori, kako hitro povečati toploto, skratka prepričani smo, da boste osvojili vse potrebno znanje v nekaj dneh. Toplota, nov način priprave hrane, predvsem pa izgled vaše nove kuhinje in samega štedilnika pa vas bo očaral, o tem ni dvoma. Po naših izkušnjah so stranke, ki se odločijo za nakup pri podjetju Furlan zelo zadovoljne in nemalokrat se zgodi, da pripeljejo svoje sorodnike in prijatelje, ki kaj hitro postanejo novi zadovoljni uporabniki.

 

Štedilnik na drva
 

Štedilnik na drva Furlan je praktičen,  uporaben, zmogljiv ter odličnega izgleda, saj je narejen po vašem okusu, vendar strokovno, s pridihom tradicije in prilagojen vašemu prostoru. V današnjem času pa cenimo vrednote naših prednikov, strokovnost ter izkušnje, hkrati pa se nočemo odpovedati »razvadam« sodobnega časa in vse to je združeno v naših izdelkih Furlan. Naj vas še enkrat povabimo v prodajni salon, kjer si lahko ogledate nekaj izdelkov, povprašate prijazne svetovalce o možnostih, jim poveste vaše želje in lahko ste prepričani, da se bo tako začela zgodba, ki je veliko več kot le hitri nakup. Zgodba, ki jo pišemo že od leta 1829!

Za več informacij ali konkretno ponudbo nam pišite: