Zidani štedilniki

Razmišljate o nakupu novega štedilnika in bi želeli uporabnega, ki bo hkrati popestril izgled vaše kuhinje ? Zidani štedilniki podjetja Furlan imajo svojo lastno zgodbo, ki se je začela že davnega leta 1929. Ponašajo se z visoko kakovostjo izdelave, njihovi dizajni so dodelani do podrobnosti, toplotni izkoristek pa je izredno velik. Z našimi štedilniki boste vnesli pridih tradicije prepletene s sodobnim pristopom in strokovno izkušenostjo pravih mojstrov. Možnost izbire je zares velika,  glede na vaše želje in potrebe vam bomo izdelali štedilnik, ki bo unikaten, narejen prav za vaš prostor. Izbirate lahko med širokim izborom, v našem programu so zidani štedilniki  na trda goriva, drva, kombinirani štedilniki in štedilniki s stolpom.

Oglasite se pri nas v našem prodajnem salonu, kjer si lahko ogledate razstavne modele, zaupajte nam vaše želje, ne pozabite pa si zapisati ključnih informacij o prostoru, za katerega želite naročiti štedilnik. Glede na vaše možnosti, potrebe in seveda želje vam bomo strokovno svetovali in izdelali štedilnik  praktično skupaj, oziroma v sodelovanju z vami. Na takšen način zelo uspešno delujemo že 89 let, naše izkušnje, strokovnost ter spoštovanje tradicije in hkrati najnovejše tehnologije so naša dodana vrednost na tržišču in težko boste našli kvalitetnejšo storitev in izdelke, ki so narejeni na najvišjem nivoju.

 

Zidani štedilniki so zelo različni, saj so odvisni od prostorskih posebnosti, ki se jih mimogrede lahko izkoristi v posebni izdelavi, ki bo vašemu prostoru dodal pridih unikatnosti, vaše osebne »note« ter včasih tudi »prave umetnije«. Ko boste izbirali med različnimi možnostmi se boste zaljubili v te stvaritve podjetja Furlan, saj smo resnično mojstri v svojem poklicu. Naš poklic je pravzaprav naše poslanstvo, ki se prenaša iz roda v rod in z novejšo tehnologijo smo resnično izpopolnili svoje izdelke. Izdelki pa so narejeni  strokovno in kvalitetno. Torej, v začetni fazi bo vaš prostor odločal kateri zidani štedilniki so sploh primerni za vaš dom. Vendar brez skrbi, to so le zunanji okvirji, na katerih se oblikuje končna podoba in možnosti je ogromno. Ne nazadnje imamo zelo različne želje in možnosti, da lahko sodelujemo pri samem oblikovanju je zares neverjetna. Osebni pristop je tisto, kar spet postaja zelo cenjeno v današnjem času. Prepričani smo, da se boste ob naročilu zelo zabavali, saj boste svoj štedilnik oblikovali vi, seveda glede na okvirje, ki jih boste morali upoštevati. Lahko ste prepričani, da se odpre nešteto možnosti, na katere ne bi sami niti pomislili, če bi se odločili za standardni izdelek v nekem trgovskem centru. Zidani štedilnik Furlan bo v vaš dom prinesel novo svežino in unikatnost.

Izbirate lahko med kombiniranimi štedilniki, štedilniki na trda goriva in drva ter štedilniki s stolpom.

 

 

Štedilniki na drva in trda goriva so eden izmed naših najstarejših izdelkov.  Vsi so narejeni po naročilu, kajti le na ta način se lahko popolnoma zlijejo z vašo kuhinjo, obloženi pa so s keramičnimi ploščicami po želji naročnika. Lahko so izdelani s pečico ali brez nje, vse po želji stranke. Kombinirani štedilniki so visoko kvalitetne izdelave z največjim toplotnim izkoristkom ter modernim dizajnom. Izbirate lahko med različnimi izvedbami, zidani štedilniki so lahko ravne ali kotne izvedbe, s pečico ali brez. Seveda so tudi vsi kombinarani štedilniki izdelani po naročilu, ker se le tako lahko najbolj prilagodijo vašim meram kuhinje, željam in potrebam, spet z največjim toplotnim izkoristkom. Opremo izberete sami, standard ali izdelava po vaših željah, obloženi pa so s keramičnimi ploščicami po vašem izboru. Na voljo so vam kombinacije  plinskega, električnega, steklokeramičnega, indukcijskega ali štedilnika na trda goriva.

Zidani štedilnik

Lahko pa se odločite za štedilnik s stolpom, ki je prav tako izdelan po vaših merah in željah, obložen s keramičnimi ploščicami po vašem izboru, standardne izvedbe ali izdelava po vašem naročilu. Zidani štedilniki so plod naših dolgoletnih izkušenj in znanja, če želite resnično kvaliteten štedilnik je podjetje Furlan zagotovo pravi naslov. Kjer se srečata tradicija, spoštovanje preteklosti  z visoko tehnologijo, modernim dizajnom ter osebnim pristopom, lahko nastane le vrhunski izdelek, ki vam bo služil še zelo dolgo časa , v vaš dom pa prinesel domačnost in toplino in seveda unikatnost, ki jo bo opazil vsak gost v vašem domu.  Ko se odločate za nakup novega štedilnika je to investicija, ki se vam bo bogato obrestovala, če se oglasite v prodajnem salonu podjetja Furlan in se prepustite naši strokovnosti ter vaši domišljiji. Naši zidani štedilniki so vrhunski proizvod, ki je prijazen do okolja, izdelan iz vrhunskih materialov, ki je namenjen današnjemu potrošniku, ki želi nekaj več, ki želi združiti lepoto in funkcionalnost, potrošniku, ki spoštuje preteklost, ceni znanje in strokovnost in je hkrati navajen sodobnega načina življenja. Potrošniku, ki ceni domačnost, toplino ter vrhunsko izdelavo. Če niste prepričani, kakšen štedilnik je pravi za vaš dom, se oglasite v našem prodajnem salonu in skupaj bomo našli izvedbo, ki bo izdelana prav za vas in bo v vaš dom vnesla edinstvenost, razkošje in hkrati preprostost v prepletanju vsega, kar smo zgradili vse od davnega leta 1929.

Za več informacij ali konkretno ponudbo nam pišite: