Kamin na drva predstavlja center prostora. Žareči plameni nam poleg prijetnega ambienta nudijo še prijetno domačnost in toploto. S kvalitetnimi kamini na drva ogrevamo svoj dom, na ta način pa lahko tudi nekaj prihranimo pri ogrevanju, še posebej v spomladanskih in jesenskih prehodnih mesecih, ko ni več potrebno ogrevati celotnega doma.

Kamini na drva, toplovodni kaminski vložki in kaminski vložki s pečico

Vgradni kamin na drva je odlična kombinacija za vse, ki želimo udobno, toplo in prijetno klimo svojega doma ter okusno hrano pripravljeno na zdrav način.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————Kamini

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

V našem podjetju izdelujemo ambientalno prijetne vgradne kamine na drva ter vložke:

– toplovodne kamine s priklopom na centralno omrežje za učinkovito in varčno ogrevanje celega doma ter s pečico, s katerimi lahko ustvarjamo najokusnejše obroke za svoje najdražje.

– Kaminske vložke različnih velikosti, zasteklitve in izvedbe: klasični, akumulacijski, kombinirani akumulacijski in toplozračni ter toplovodni kamini za centralno ogrevanje z varnimi šamotnimi kurišči na drva za vsak okus in počutje, za vsak dom in vse, ki jih imamo radi.

Prepričajte se v vrhunsko kakovost naših izdelkov. Vgradni kamini na drva Furlan ogrevajo domove že vse od leta 1929, v naše sodobne izdelke pa vgrajujemo vse znanje in izkušnje, pridobljene v vseh letih izdelave in montaže naših izdelkov v domovih po celotni Sloveniji in tudi izven. Vgradni kamin na drva Furlan lahko prijetno ogreje tudi vaš dom. Oglejte si našo široko ponudbo ali pa nas obiščite v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo svetovali pri nakupu in poskrbeli za toploto vašega doma.

NAREJENO V SLOVENIJI – KAMINSKI VLOŽKI LASTNE PROIZVODNJE – 5 LET POPOLNE GARANCIJE

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Showing 1–12 of 104 results

Ocenite to stran