Plinski žari FURLAN izdelani po zadnjih trendih

Preverite našo ponudbo kakovostnih plinskih žarov. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja, lahko stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri izbiri pravega plinskega žara za vas.

Zakaj izbrati plinski žar?

Plinski žar je prava izbira za tiste, ki uživajo v peki. Na njih je mogoče peči vse vrste mesa in zelenjave. Plinski žari imajo kar nekaj prednosti, ki bodoče uporabnike prepričajo v nakup. Ena izmed glavnih prednosti, ki jih imajo plinski žari je zagotovo ta, da so izjemno hitro segreti, zato so primerni za pogostejšo uporabo. Omogočajo večurno konstantno toploto, kar jih naredi primerne tudi za začetnike.

plinski žar

So izjemno enostavni za čiščenje v primerjavi z žari na oglje. Za svoje delovanje namreč plinski žari ne potrebujejo oglja, ki po izgoretju pušča saje in pepel. Običajno zasedejo precej manj prostora in so bistveno bolj enostavni za uporabo in prenašanje oz. transport.

Plinske žare priklopimo na plinske jeklenke. Na voljo imamo samostoječe plinske žare, ki imajo za ta namen dodane noge in plinske žare, ki se jih postavi na želeno površino.

Plinski žari so namenjeni uporabi na prostem.

Plinski žari so hitri in učinkoviti ter zelo praktični za uporabo. Primerni so za pripravo različnih jedi. Lahko jih uporabljate za različne priložnosti, kot so priprava jedi doma na vrtu, priprava jedi na balkonu, priprava jedi na vikendu in podobno. Na voljo so plinski žari različnih velikosti, kar vam omogoča, da nakup prilagodite vašim potrebam.

Ker imamo ljudje različne potrebe in želje, mora vsak posameznik pri sebi ugotoviti, kakšen žar bi najraje uporabljal oz. katere kategorije žarov bi bile lahko kar najbolj primerne za njih. Če imate naprimer velik vrt, kamor bi lahko postavili kamnit žar ali vsaj ogrodje zanj, je smiselno, da to tudi naredite, če pa imate s prostorom precej težav bo najbolje, da se odločite za plinski žar, ki je enostaven za prenašanje iz ene lokacije na drugo. Plinski žari vam nudijo določene prednosti, o katerih je vsekakor pametno premisliti, saj se prav lahko zgodi, da bodo te prednosti prevesile tehtnico na stran žarov na plin. 

Ponavljamo, da je pomembno dobro premisliti o tem, kakšen žar bo za vas osebno najbolj uporaben, saj nek univerzalen odgovor na tem področju žal ne obstaja. Plinski žari imajo določene prednosti, prav tako imajo določene prednosti žari na oglje itd. Če niste prepričani o tem, kakšen žar je za vas najbolj primeren, se lahko vedno obrnete na nas in pomagali bomo pri izbiri. Svetovali vam bomo na podlagi večletnih izkušenj, ki smo si jih nabrali skozi naše delovanje na tem področju.

Oglejte si našo ponudbo. V primeru vprašanj, se lahko kadarkoli obrnete na nas na tej povezavi.

Showing 1–12 of 26 results