Plinski žari FURLAN izdelani po zadnjih trendih

Plinski žar je prava izbira za tiste, ki uživajo v peki. Na njih je mogoče peči vse vrste mesa in zelenjave. Plinski žari imajo kar nekaj prednosti, ki bodoče uporabnike prepričajo v nakup. Ena izmed glavnih prednosti, ki jih imajo plinski žari je zagotovo ta, da so izjemno hitro segreti, zato so primerni za pogostejšo uporabo. Omogočajo večurno konstantno toploto, kar jih naredi primerne tudi za začetnike.

Plinski žar

So izjemno enostavni za čiščenje v primerjavi z žari na oglje. Za svoje delovanje namreč plinski žari ne potrebujejo oglja, ki po izgoretju pušča saje in pepel. Običajno zasedejo precej manj prostora in so bistveno bolj enostavni za uporabo in prenašanje oz. transport.

Plinske žare priklopimo priklopimo na plinske jeklenke. Na voljo imamo samostoječe plinske žare, ki imajo za ta namen dodane noge in plinske žare, ki se jih postavi na želeno površino.

Plinski žari so namenjeni uporabi na prostem.

Plinski žari so hitri in učinkoviti ter zelo praktični za uporabo. Primerni so za pripravo različnih jedi. Lahko jih uporabljate za različne priložnosti, kot so priprava jedi doma na vrtu, priprava jedi na balkonu, priprava jedi na vikendu in podobno. Na voljo so plinski žari različnih velikosti, kar vam omogoča, da nakup prilagodite vašim potrebam.

Oglejte si našo ponudbo. V primeru vprašanj, se lahko kadarkoli obrnete na nas na tej povezavi.